Εσωτερικός καθαρισμός

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ

Πλούσια γκάμα προϊόντων

Στο iwashmycar κατανοούμε ότι το να βρίσκεται σε άψογη κατάσταση το εσωτερικό του οχήματός σας αποτελεί προτεραιότητα για εσάς.

Γι’ αυτόν τον λόγο, σας προσφέρουμε ποικιλία προϊόντων για να μη χάνει ποτέ τη φρεσκάδα και τη λάμψη το σαλόνι του αγαπημένου σας αυτοκινήτου.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ

Για τα πλαστικά/ταμπλό ματ 500ml

Καθαρίζει και περιποιείται όλα τα πλαστικά  τμήματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου. Έχει αντιστατική δράση και έτσι αποτρέπει τη συγκέντρωση της σκόνης. Ανανεώνει και συντηρεί την ματ και σαγρέ υφή των επιφανειών (υφή soft-feeling). Αφήνει ένα δροσερό άρωμα στο χώρο. Δεν περιέχει σιλικόνη και διαλυτικά. Αποτρέπει την αντανάκλαση του ήλιου στο ταμπλό.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ

Προστατευτικό για τα πλαστικά, ατομιζέρ 300ml

Υψηλής ποιότητας γαλάκτωμα περιποίησης των πλαστικών συνθετικών και ελαστικών επιφανειών. Καθαρίζει, περιποιείται και προστατεύει εσωτερικά και εξωτερικά πλαστικά. Προστασία UV από τον ήλιο Διεισδύει στις επιφάνειες και τις διατηρεί μαλακές. Κατάλληλο για όλα τα άβαφα πλαστικά. Χαρίζει γυαλάδα στις επιφάνειες. Με φρέσκο άρωμα.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΕΤ

Σφουγγάρι περιποίησης πλαστικών

Για την εφαρμογή προϊόντων φροντίδας των πλαστικών επιφανειών στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Ιδανικό για εφαρμογή στο ταμπλό καθαριστικών σπρέι η κρέμας προστασίας. Απλώνει τα υλικά εύκολα και ομοιόμορφα.

Image
Image
Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράψε μας αυτό που ψάχνεις