Προστατεύουμε το περιβάλλον

earth day campaign hand showing tree bubble media mix

Κάνουμε το καλύτερο για το μέλλον μας

Στο iwashmycar επιλέγουμε φιλική προς το περιβάλλον προσέγγιση με τρεις βασικούς άξονες. Αξιοποιούμε ηλιακό θερμοσίφωνα για ανανεώσιμη θέρμανση νερού, μειώνοντας την ενέργεια από πηγές ορυκτών καυσίμων. Η χρήση αερίου αντί πετρελαίου στον καυστήρα μειώνει τις εκπομπές ρύπων. Επιπλέον, μέσω της ενσωμάτωσης LED λαμπών μειώνουμε την κατανάλωση ενέργειας. Μέσω αυτών των επιλογών, στο πλυντήριο συνδυάζουμε αποτελεσματικότητα και φιλοπεριβαλλοντική συνείδηση.

Προστατεύουμε το περιβάλλον, διασώζουμε το μέλλον μας.

Φροντίζοντας το περιβάλλον, επενδύουμε στην αειφορία και διασφαλίζουμε ένα βιώσιμο μέλλον.

Πώς γίνεται η θέρμανση του νερού;

Η θέρμανση του νερού γίνεται μέσω 16 ηλιακών συλλεκτών της Ελληνικής εταιρείας Sole, οι οποίοι ζεσταίνουν συνεχώς 2 τόνους νερού.

Τις πιο συννεφιασμένες ημέρες, το πλυντήριό μας φροντίζει για την παροχή ζεστού νερού μέσω καυστήρα αερίου. Ο καυστήρας αερίου θεωρείται πιο φιλικός προς το περιβάλλον σε σύγκριση με τις πηγές ενέργειας που λειτουργούν με πετρέλαιο, άνθρακα και άλλους ορυκτούς καυσίμους, λόγω χαμηλών εκπομπών CO2, αζώτου, θείου και μείωσης ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Λάμπες LED φωτίζουν όλη τη μονάδα μας σε Χαλάνδρι και Λέχαιο. Ο φωτισμός με LED είναι φιλικός στο περιβάλλον λόγω χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, μεγαλύτερης διάρκειας ζωής και μειωμένων εκπομπών CO2, σε σύγκριση με λάμπες αλογόνου ή φθορισμού.

hand presenting water conservation environment remix

Τι καταφέρνουμε

  • Μικρότερη κατανάλωση καυσίμου.
  • Μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης.
  • Μικρότερες απώλειες.
  • Eξοικονομιτές νερού σε όλες τις βρύσες μειώνοντας την κατανάλωση νερού 60% σε κάθε βρύση.
  • Πεντάλ για να λειτουργήσουν οι εξωτερικές βρύσες στους νεροχύτες για να μην ξεχνιούνται ανοικτές και να μη γίνετε σπατάλη νερού.
  • Η ειδική πούδρα για το κυρίως πλύσιμο είναι βιοδιασπώμενη και έχει την πιστοποίηση του Γενικού Χημείου του Κράτους.
  • Έχουμε τοποθετήσει δοχείο της Αφής για την συλλογή και ανακύκλωση μπαταριών.
  • Στα πλαίσια του πρόγραμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης μας, μαζεύουμε τα πλαστικά καπάκια που θα διατεθούν στο «Μαζεύω καπάκια Μοιράζω χαμόγελα» για την αγορά αναπηρικού αμαξιδίου!
  • Υποστηρίζουμε Το Χαμόγελο Του Παιδιού.