Πατάκια αυτοκινήτου

ΠΑΤΑΚΙΑ

Αμέτρητες επιλογές

Στο iwashmycar κατανοούμε ότι το αυτοκίνητο σας είναι πραγματικά ξεχωριστό. Γι’ αυτόν τον λόγο σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία όπου μπορείτε να σχεδιάσατε τα δικά σας πατάκια.Φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά και προσαρμοσμένα αποκλειστικά για το αυτοκίνητο σας, η μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και υφασμάτων θα αντανακλά το προσωπικό σας στυλ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας.

ΔΙΑΛΕΞΕ ΥΦΑΣΜΑ

Μοκέτα

Πατάκια από μοκέτα, κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε μοντέλου

Τα πατάκια από μοκέτα προσδίδουν μια πιο ζεστή και προσεγμένη αισθητική στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, δίνουν έξτρα πόντους στην απορρόφηση καθώς η μοκέτα μπορεί να απορροφά τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία, κρατώντας το εσωτερικό του σαλονιού καθαρό.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ΔΙΑΛΕΞΕ ΥΦΑΣΜΑ

Δερματίνη

Πατάκια από δερματίνη κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε μοντέλου

Η δερματίνη αποτελεί μια ασφαλή επιλογή για κάποιον που επιθυμεί ευκολία στον καθαρισμό και παράλληλα θέλει αντοχή στη φθορά και στον χρόνο. 

ΔΙΑΛΕΞΕ ΥΦΑΣΜΑ

Λαστιχένια πατάκια

Λαστιχένια πατάκια, κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε μοντέλου

Με το μεγαλύτερό τους όπλο να είναι η αντοχή στην υγρασία, τα πατάκια από λάστιχο αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για κάποιον που είναι λάτρης των εξορμήσεων και το ξέπλυμα το εσωτερικού του αυτοκινήτου του είναι μια πολύ γνώριμη σ' αυτόν διαδικασία.

Image
Image
Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράψτε μας αυτό που ψάχνετε

Διάλεξε ύφασμα

Επιλέξτε πατάκια από δερματίνη, μοκέτα η λάστιχο κομμένα στα μέτρα του εκάστοτε μοντέλου αυτοκινήτου.Χρησιμοποιούμε ανθεκτικά υλικά που είναι εύκολα στη φροντίδα και παρέχουν αντοχή κατά την καθημερινή χρήση. Διάλεξε χρώμα

Επιλέξτε το τέλειο χρώμα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Δημιουργήστε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε. Οδηγήστε με στυλ και άνεση!Επίλεξε σχέδιο ή λογότυπο

Επενδύστε στην πολυτέλεια που αξίζετε.

Μπορείτε να διαλέξετε πατάκια υψηλής ποιότητας με εξατομικευμένες λεπτομέρειες…το απόλυτο αξεσουάρ για το αυτοκίνητο σας.

    Στοιχεία αυτοκινήτου
    Επιλογές σχεδίασης