Προϊόντα για κέρωμα και γυάλισμα

ΚΕΡΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Προϊόντα περιποίησης

Στο iwashmycar φροντίζουμε για την ανάγκη σας να παραμένει το πρόσφατα καθαρισμένο και γυαλισμένο όχημά σας, προστατευμένο από κάθε είδους βρωμιάς και ακαθαρσιών.

Το κερί έρχεται να σχηματίσει ένα ομοιόμορφο στρώμα πάνω στο αμάξωμα, ώστε να προστατεύει και να διατηρεί τη λάμψη του.

Γι’ αυτό διαθέτουμε στα καταστήματά μας ποικιλία προϊόντων κερώματος αυτοκινήτου, ώστε να επιλέξετε το ιδανικότερο για τις ανάγκες σας.

ΚΕΡΩΜΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Αστραφτερό Κερί 1 Hybrid NPT 250ml

Ειδικό κερί για την προστασία του χρώματος. Η νέα τεχνολογία της Sonax , Hybrid NPT δημιουργεί με μεγάλη ευκολία εφαρμογής ένα σκληρό φιλμ πάνω στο χρώμα. Το φιλμ αυτό προστατεύει το χρώμα και δημιουργεί μια αστραφτερή γυαλάδα για πολλούς μήνες. Σας συνιστούμε την εφαρμογή κεριού 2 φορές το χρόνο.

Image
Image
Image
Image
Image
Image
ΓΥΑΛΙΣΜΑ-ΚΕΡΩΜΑ 2 ΣΕ 1

Γυαλιστικό με κερί 2 Hybrid NPT 250ml

Γυαλιστικό βασισμένο στη νέα τεχνολογία Hybrid NPT για χρήση σε κανονικά, μεταλλικά και αντιχαρακτικά χρώματα. Ειδικά κατασκευασμένο για σχεδόν καινούργια και ελαφρά θαμπά χρώματα. Ειδικά γυαλιστικά στοιχεία αφαιρούν ολογράμματα που δημιουργούνται από τις βούρτσες των πλυντηρίων και προσδίδουν ένα αστραφτερό βαθύ γυάλισμα. Το κερί carnauba που περιέχει παρέχει μακρόχρονη προστασία στο χρώμα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΥΛΙΚΩΝ

Σφουγγάρι εφαρμογής γυαλιστικών & κεριού

Σφουγγαράκι για την εφαρμογή γυαλιστικών και κεριού στην επιφάνεια του χρώματος. Δεν χαράζει το χρώμα και βοηθά στο σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου με την κατάλληλη γυαλιστκή κρέμα.

Image
Image
Image
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γράψε μας αυτό που ψάχνεις